طريقة عمل مكرونة بصوص الريحان والليمون 2012 - شات بنات حيفا
¼ كيلو فاصوليا بيضاء مسلوقة ومصفّى
2 ملعقة كبيرة أوراق ريحان طازجة
2 ملعقة كبيرة قشر ليمون مبشور
2 ملعقة كبيرة عصير ليمون
ملح وفلفل أسود
ملعقة كبيرة زبدة
فنحان ميه
2- بعد كده ضيفي فنجان الميه، وسيبيهم على النار لمدة 5 دقائق.
3- بعد كده ضيفي المكرونة والفاصوليا للخليط السابق، وقلّبيهم كلهم مع بعض على النار لمدة 5 دقائق، وبعد كده حطّيها في أطباق التقديم.. وبألف هنا وشفا.
المقادير:كيس مكرونة مسلوقة ومصفّى
¼ كيلو فاصوليا بيضاء مسلوقة ومصفّى
2 ملعقة كبيرة أوراق ريحان طازجة
2 ملعقة كبيرة قشر ليمون مبشور
2 ملعقة كبيرة عصير ليمون
ملح وفلفل أسود
ملعقة كبيرة زبدة
فنحان ميه
الطريقة:1- لتحضير صوص الريحان الليمون؛ شوّحي قشر الليمون في الزبدة على النار لمدة 5 دقائق، وبعد كده ضيفي عليهم أوراق الريحان وعصير الليمون والملح والفلفل الأسود، وقلّبيهم على النار لمدة خمس دقائق.
2- بعد كده ضيفي فنجان الميه، وسيبيهم على النار لمدة 5 دقائق.
3- بعد كده ضيفي المكرونة والفاصوليا للخليط السابق، وقلّبيهم كلهم مع بعض على النار لمدة 5 دقائق، وبعد كده حطّيها في أطباق التقديم.. وبألف هنا وشفا.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق