طريقة عمل أوراك الفراخ المشوية مع البطاطس والثوم 2012 - شات بنات حيفا
2- ادهني صينية باريكس بالزبدة، بعد كده رصّي فيها أوراك الفراخ ومن فوقها حطّي البطاطس وفي الآخر حطّي الثوم.
3- دخّلي الصينية الفرن على درجة حرارة متوسطة لمدة ساعة ونصف أو لغاية ما الفراخ يبقى لونها دهبي، وبعد كده طلّعيها وحطّيها في أطباق التقديم.. وبألف هنا وشفا.
المقادير:
- كيلو وراك فراخ مقسومة إلي نصفين
- ½ كيلو بطاطس مقطّعة مكعبات متوسطة الحجم
- 7 فصوص ثوم مقطّعين لقطع صغيرة الحجم
- 2 ملعقة كبيرة زبدة
- ملعقة كبيرة توابل
- ملعقة كبيرة كاري
- ملح وفلفل أسود
الطريقة:1- تبّلي أوراك الفراخ بالملح والفلفل الأسود والتوابل والكاري لمدة ساعة.
2- ادهني صينية باريكس بالزبدة، بعد كده رصّي فيها أوراك الفراخ ومن فوقها حطّي البطاطس وفي الآخر حطّي الثوم.
3- دخّلي الصينية الفرن على درجة حرارة متوسطة لمدة ساعة ونصف أو لغاية ما الفراخ يبقى لونها دهبي، وبعد كده طلّعيها وحطّيها في أطباق التقديم.. وبألف هنا وشفا.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق