دخول الزوار

الثلاثاء، 8 مايو 2012

طريقة عمل أوراك الفراخ المشوية مع البطاطس والثوم 2012 - شات بنات حيفا

طريقة عمل أوراك الفراخ المشوية مع البطاطس والثوم 2012 - شات بنات حيفا




طريقة أوراك الفراخ المشوية البطاطس


المقادير:
  • كيلو وراك فراخ مقسومة إلي نصفين
  • ½ كيلو بطاطس مقطّعة مكعبات متوسطة الحجم
  • 7 فصوص ثوم مقطّعين لقطع صغيرة الحجم
  • 2 ملعقة كبيرة زبدة
  • ملعقة كبيرة توابل
  • ملعقة كبيرة كاري
  • ملح وفلفل أسود

الطريقة:
1- تبّلي أوراك الفراخ بالملح والفلفل الأسود والتوابل والكاري لمدة ساعة.

2- ادهني صينية باريكس بالزبدة، بعد كده رصّي فيها أوراك الفراخ ومن فوقها حطّي البطاطس وفي الآخر حطّي الثوم.

3- دخّلي الصينية الفرن على درجة حرارة متوسطة لمدة ساعة ونصف أو لغاية ما الفراخ يبقى لونها دهبي، وبعد كده طلّعيها وحطّيها في أطباق التقديم.. وبألف هنا وشفا.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق