طريقة عمل شوربة الفراخ بالكريمة 2012 - دردشة عرب 48

2 ملعقة صغيرة عصير ليمون
4 ملعقة كبيرة دقيق
2 كوب شوربة فراخ
2 ملعقة كبيرة زبدة
كوب كريمة للطبخ
ملح وفلفل
كوب لبن
بيضة
2- اضربي البيضة كويس مع اللبن وحطّيهم على الدقيق، واستمرّي في التقليب كويس، وحطي عليهم الكريمة والشوربة.
3- قطّعي صدور الفراخ لمكعبات صغيّرة وشوّحيها في النار مع ملعقة زبدة، وبعد كده حطّيها على الشوربة، وسيبيها على النار لمدة خمس دقائق.
4- حطّي الشوربة في أطباق التقديم، وممكن تزيّنيها بالبقدونس.. وبالهنا والشفا.
المقادير:2 قطعة صدور فراخ متبّلة
2 ملعقة صغيرة عصير ليمون
4 ملعقة كبيرة دقيق
2 كوب شوربة فراخ
2 ملعقة كبيرة زبدة
كوب كريمة للطبخ
ملح وفلفل
كوب لبن
بيضة
الطريقة:1- حطّي الزبدة في حلة على النار، وحطّي عليها الدقيق، وقلّبيهم كويس لحد ما الدقيق يبقى لونه دهبي.
2- اضربي البيضة كويس مع اللبن وحطّيهم على الدقيق، واستمرّي في التقليب كويس، وحطي عليهم الكريمة والشوربة.
3- قطّعي صدور الفراخ لمكعبات صغيّرة وشوّحيها في النار مع ملعقة زبدة، وبعد كده حطّيها على الشوربة، وسيبيها على النار لمدة خمس دقائق.
4- حطّي الشوربة في أطباق التقديم، وممكن تزيّنيها بالبقدونس.. وبالهنا والشفا.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق